7 secrete pentru succesul afacerii pe Internet


Pornirea unei afaceri pe internet poate fi la fel de simplă ca și deschiderea unui magazin Yahoo. Și la fel de complicat ca construirea propriului site dinamic de e-commerce. Dar, indiferent de modul în care faceți acest lucru, aveți nevoie de 7 ingrediente cheie pentru a asigura succesul afacerii dvs. pe internet.
1. Cererea
Puteți avea produsul cel mai minunat și site-ul web cel mai performant, dar dacă nu puteți genera cerere pentru produsul dvs., afacerea dumneavoastră este condamnată de la început. Există multe modalități de a genera cerere în lumea online. Ai putea face publicitate în ezines, începe un program de afiliere, încurajează cuvântul de gură, trimiteri, face joint ventures. Amintiți-vă, fără cerere, nu vor exista vânzări. Și fără vânzări, unde te-a părăsit?
2. Ordinul
Când începeți să obțineți vizitatori pe site-ul dvs. web, acum este doar o chestiune de a le transforma în clienții dvs. Bine, poate nu e așa de ușor cum pare. De aceea, odată ce vizitatorul dvs. a decis să devină client, trebuie să vă asigurați că este ușor pentru aceștia să facă acest lucru. Asigurați-vă că procesul dvs. de comandare este simplu și simplu. Cu cât faceți clic mai puțin pentru a obține o comandă, cu atât mai bine.
3. Plata
Acesta este un proces al afacerii dvs. pe internet pe care cu siguranță nu doriți să-l greșiți - modul în care banii sunt transferați de la clientul dvs. către dvs. Cel mai popular mod de a face acest lucru online este prin intermediul tranzacțiilor cu carduri de credit. Cardurile de credit utilizează pe deplin atitudinea persoanei "cumpărați mai târziu să gândiți". Deci, vânzările dvs. ar fi mult mai mari dacă ați acceptat cărți de credit decât dacă nu ați făcut-o. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să aveți metode alternative. Cu cât mai multe metode de plată pe care le oferiți, cu atât mai ușor vă va găsi clientul să plătească pentru produsul dvs.
4. Îndeplinirea
După efectuarea plății, nu faceți greșeala de a gândi că coasta este clară. Mai este încă problema livrării produselor dvs. Dacă vindeți produse digitale, acum este standardul standard de a le livra instantaneu. Oamenii se așteaptă acum la asta, deci asigurați-vă că ați stabilit acest lucru. Dacă vindeți produse fizice care necesită livrare fizică, asigurați-vă că comunicați cu clientul dvs. la fiecare pas. Asigurați-vă că bunurile lor sunt pe drum. Dacă este posibil, trimiteți-i un mijloc de urmărire a mișcării pachetului lor. Clienții dvs. nu ar trebui niciodată să se simtă nesiguri.
5. Service și asistență
Odată ce vânzarea a fost făcută, nu se oprește acolo. Trebuie să oferiți asistență excelentă clienților. Întreținerea clienților dvs. de pe internet va determina, într-o oarecare măsură, dacă clientul dvs. va solicita o rambursare și dacă va efectua sau nu achiziții repetate. Abilitățile de suport ale unei afaceri pe internet devin din ce în ce mai eficiente. Așa că nu fiți prinși în urmă. Cel puțin trebuie să faceți este să oferiți asistență în timp util prin e-mail. Dacă aveți un site mai ocupat, luați în considerare alte metode de asistență - asistență online, întrebări frecvente, chat live, sistem de bilete, bază de cunoștințe ....
6. Securitate
Comunitatea Internet devine tot mai conștientă de ceea ce trebuie să aibă grijă pentru a se proteja de multe dintre activitățile mai puțin favorabile ale rețelei. Una dintre acestea este frauda de comerț electronic. De aceea, depinde de tine să-i dovediți vizitatorilor că au încredere în tine. Lucrurile cum ar fi utilizarea serverului securizat pentru procesarea plăților, pot merge mult. Achiziționați un certificat digital, dacă puteți. Adăugați o adresă de mail fizică sau un număr de telefon unde vă pot contacta. Orice altceva, pentru a oferi vizitatorilor tăi minte.
7. Comunitatea
Odată ce ați primit mai mult decât o mână de vânzări, trebuie să vă gândiți să începeți o comunitate. A face ca clienții dvs. să facă parte dintr-o comunitate, le dă un sentiment de apartenență. Comunitatea dvs. să fie o parte a dezvoltării produsului dvs. Ascultați sugestiile lor. Nu numai că veți obține idei de produse pentru afacerea dvs. pe internet, raportul dvs. de vânzări va crește cu fiecare nou produs și veți avea o bază de clienți loială.
Acolo te duci. Lucrați pe aceste șapte chei și veți fi cu mult înainte de majoritatea afacerilor de internet aflate pe internet astăzi.

Postări populare