O afacere la domiciliu pe care nu o pot distruge nici macar uraganele


Când uraganul Katrina și Wilma au lovit Statele Unite, au fost pierdute vieți, proprietățile și întreprinderile au fost distruse, ducând la pierderi de miliarde de dolari. Printre numeroșii oameni afectați au fost proprietarii de afaceri de la domiciliu care au văzut munca vieții lor spălate în torent. Cu toate acestea, a existat o afacere la domiciliu pe care uraganele nu o puteau distruge. În timp ce Katrina și Wilma au furios, ONLINE BUSINESSES încă fugeau și făceau bani!
Proprietarii de afaceri online și-au pierdut echipamentul și obiectele în uragane, dar nu și-au pierdut sursa veniturilor, spre deosebire de atâția proprietari de afaceri de acasă. Întrucât afacerile lor funcționau în spațiul cibernetic, erau în siguranță de la uraganele devastate. Într-un scenariu cel mai nefavorabil, chiar dacă proprietarul a pierit în uragan, afacerile lor online ar putea continua, generând venituri pasive și reziduale pentru familia lor.
Când am început site-urile mele cu câțiva ani în urmă, nu am luat în considerare acest aspect (deoarece nu există uragane în care trăiesc). Am vrut practic o afacere care să facă bani chiar și în timp ce dormeam, dar când Katrina și Wilma au alergat în Louisiana și Florida, mi-am dat seama că site-urile mele au fost Mașini de luare a banilor care evită uraganul! Acum asta este ceea ce eu numesc FANTASTIC! A fost nevoie de ceva efort în stadiile incipiente, iar banii n-au fost găsiți la început, dar pe măsură ce am continuat să mă conectez, am început să văd rezultatele și cred că așa puteți! Deci, dacă doriți o afacere de acasă care va continua să câștige bani în ciuda dezastrelor umane și naturale, vă recomandăm să începeți o afacere online.
Iată o scurtă listă a tipurilor de afaceri online pe care le-ați putea crea:
Vând propriul dvs. produs fizicAceasta este probabil cea mai dificilă pentru a coborî. Cu excepția cazului în care aveți deja o bază de clienți stabilă și prezența dvs. online este acolo pentru a adăuga valoare afacerii dvs., ar putea dura ani de zile pentru a construi o astfel de afacere online, dar având un magazin online vă aduce afaceri din întreaga lume, Magazin nu poate face.
Vând propriile produse electroniceFiind un Infopreneur (Antreprenor de informații) este foarte ușor în aceste zile. Există milioane de oameni care promovează online cărțile electronice, programele software și programele de instruire. Nu trebuie să fii un geniu pe Internet pentru a-ți vinde lucrurile online. Tot ce aveți nevoie este să fiți informați într-o anumită nișă și să vă construiți produsele în jurul acestei nișă. Există mari bani în acest lucru!
Vindem un serviciu onlineOamenii vor plăti o taxă de abonament care va fi permisă în secțiunea de abonați a site-ului dvs. web pentru a utiliza aceste servicii. Tipurile de servicii pe care le puteți oferi sunt limitate doar de imaginația și know-how-ul dvs. tehnic.
Vindem produsele altor persoaneAceasta se numește marketing afiliat. Este cel mai popular pentru că nu suportă costuri de dezvoltare. Există literalmente milioane de produse de a alege, iar frumusețea acestei afaceri online este că puteți vinde oricui, oriunde în lume - nu există frontiere!
Vânzarea spațiului publicitar pe site-ul dvs.Acest lucru a fost întotdeauna un bun producător de bani. Una dintre cele mai ușoare căi de a face bani în acest mod este programul Google Adsense. Trebuie să inserați un fragment de cod în paginile dvs. web, care vor afișa apoi anunțuri pe baza conținutului dvs. De fiecare dată când un vizitator dă clic pe unul dintre aceste anunțuri, câștigi oriunde de la câteva cenți până la câțiva dolari (în funcție de cât de competitivă sunt anunțurile).
Lista de deasupra nu începe nici măcar să zgârie suprafața miilor de moduri de a face bani online. Cum îți faci banii depinde de tine.
Îmi place să am o afacere online! Este ca și cum ai avea un reprezentant de vânzări în fiecare casă sau birou din lume (adică miliarde de case și birouri, gândește-te) și nu au nevoie niciodată de o vacanță, să nu se îmbolnăvească niciodată, să ceară niciodată o majorare, să nu se plângă și să facă întotdeauna ceea ce vreau Ei să facă! Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vizitatorii care nu vin la magazinul meu din cauza vremii nefavorabile sau pentru că mașina sa rupt sau orice alt motiv fizic. Sunt cu clienții mei de îndată ce fac clic pe mouse-ul lor!
Sigur, există milioane de site-uri de rahat în buchete mari și site-urile mele ar putea fi considerate prăjituri mici, dar placinta de afaceri on-line este mare și este în creștere în fiecare zi. Există o mulțime de spațiu pentru toată lumea să facă bani! În funcție de locul în care locuiți, doar o felie mică de plăcintă (sau chiar câteva friabile) vă poate permite să trăiți confortabil! Un exemplu ar fi dacă ați fi un proprietar de afaceri online care locuiește în Malaezia (unde sunt) unde fiecare 1000 de dolari este egal cu 4000 de Ringgit din Malaysia, și asta e mult! Și rețineți că nu va trebui să plătiți un centimetru din ceea ce câștigați pentru a vă îmbarca ferestrele magazinului, pentru a repara acoperișul, pentru a pompa apa și pentru a curăța noroiul de afacerea dvs. online atunci când vine o furtună sau un uragan. Nu este suficient acest motiv să vă gândiți să vă începeți propria afacere online?

Postări populare