20 sfaturi pentru întreprinderi mici, pentru succes


Acestea sunt doar câteva sfaturi generale pe care trebuie să le țineți minte pe măsură ce vă proiectați / operează afacerea dvs. mică:
1. Ia timp pentru a explora și înțelege dacă sunteți compatibil sau nu cu conducerea afacerii noastre. Unii oameni sunt pur și simplu mai fericiți și mai bine financiari la celălalt capăt al salariului.
2.Asigurați-vă finanțele personale în ordine. Înainte de a vă sari în lumea antreprenorială, obțineți-vă banii proprii în chestiune.
3. Alegeți-vă nișa. Mulți proprietari de afaceri mici reușesc să facă afaceri care nu sunt niciodată unice sau inovatoare. Luați în considerare aptitudinile, interesele și istoricul locurilor de muncă pentru a selecta afacerea potrivită cel mai bine pentru dvs.
4. Beneficiați de planul dvs. de afaceri. Exercițiul de a crea un plan de afaceri este ceea ce plătește dividendele. Răspundeți la întrebările dificile acum înainte de începerea funcționării contorului.
5. Nu credeți că aveți nevoie de bancheri și de investitori la începutul afacerii dvs. Marea majoritate a întreprinderilor mici sunt înființate.
6. Dobândiți fundalul adecvat. În primele luni și ani ai afacerii dvs., va trebui să dobândiți multe abilități. Obțineți fundalul de care aveți nevoie pentru a supraveghea toate aspectele afacerii dvs., dar determinați ce sarcini ar trebui să externalizați sau să angajeze angajați.
7. Amintiți-vă că nu se întâmplă nimic până când nu se face o vânzare - Câte produse bune nu merg nicăieri pentru că nu ajung la rafturi? Vânzările conduc afacerea dvs. Veți avea nevoie de un bun plan de marketing pentru a vă vinde produsul sau serviciul.
8. Trebuie să vedeți un client să știe unul. Nu contează cât de ocupați sunteți, petreceți cel puțin 25% din timpul acordat clienților. Nu puteți lua decizia de afaceri corectă fără să înțelegeți punctul de vedere al acestora.
9. Rezolvați problemele clienților dvs. Cea mai bună modalitate de a vă satisface clienții nu este vânzarea produselor, ci soluționarea problemelor lor. Există o mare diferență.
10. Calitatea durează câteva minute pentru a pierde, dar ani pentru a-și recâștiga. Calitatea nu este o destinație, este o călătorie fără sfârșit. După ce te-ai despărțit de calitatea traseului, călătoria ta poate fi retrasă pentru totdeauna.
11. Puneți rentabilitatea în primul rând, recompensa secunde. În întreprinderile mici, rentabilitatea trebuie să fie pe primul loc. Aflați cum puteți măsura fluxul de numerar și înțelegeți rapoartele financiare cheie.
12. Închiria susținătorii. Dacă intenționați să creați o afacere tot mai mare, datoria numărul unu este de a asambla o mare echipă de angajați.
13. Nu o face singur. Găsiți un astfel de ajutor de la colegii de afaceri mici, de la un mentor, chiar și de la asociații profesionale. Aceștia vă pot ajuta să faceți o parte din procesul și eroarea de a vă începe afacerea.14. Și vânzătorii sunt parteneri! Tratați vânzătorii ca clienți și urmăriți-vă că parteneriatul crește.
15. Folosiți beneficii. Înțelegeți modul de a oferi asigurări și alte beneficii angajaților dvs. și reduceți factura fiscală în același timp.
16. Ignorați problemele de reglementare la riscul dvs. Guvernele federale, statale și locale solicită licențe, înregistrări și autorizații. Ascultați-le sau întâmpinați-vă să vă pierdeți afacerea.
17. Cunoașteți legile fiscale. Investește în înțelegerea aspectelor fiscale care afectează afacerea dvs. mică.
18. Este poporul! Orice se întâmplă cu o afacere mică se întâmplă în mâinile oamenilor care lucrează pentru ea. Evoluția afacerii este rezultatul eforturilor depuse.
19. Rapid, bun, ieftin. Alegeți oricare două. Probleme grave așteaptă pe cei care încearcă să fie toți trei pe piață. Stick cu ceea ce faci cel mai bine.
20. Dezvoltați o pasiune pentru învățare. În timp ce afacerea ta crește, trebuie să te schimbi și să crești împreună cu ea. Un numitor comun poate fi găsit în toți proprietarii de afaceri de succes și este o pasiune pentru învățare

Postări populare