7 modalități ușoare de a face mai mulți bani în rețeaua de marketing


A lovit o lovitură în ultima vreme? Nu ați reușit să recrutați agenți noi? Sunteți de locuri de muncă de rețea de marketing de plată mai puțin și mai puțin, deoarece nu poate genera nici un vânzări? Nu trebuie să vă îngrijorați! Cu aceste sfaturi de marketing ușor de rețea, vă puteți revitaliza pitch-ul de vânzări și metode în cel mai scurt timp!
1. ContacteAmintiți-vă că persoanele dvs. de contact sunt cel mai valoros activ. Care sunt contactele tale? Oamenii pe care îi vezi pe străzi? Vecinul tău lângă ușă?
Când vă gândiți pe cine să invitați, încercați mai întâi pe cei apropiați. Acest lucru se datorează faptului că este cel mai probabil să fie mai deschis la sugestiile dvs. și va fi dispus să vă facă câteva avantaje (cum ar fi cumpărarea acelui detergent pe care îl hawking). Lucru minunat despre acest lucru este că ei vor mintea cu adevărat plunking câteva dolari pentru a ajuta la jumpstart afacerea ta. Și când văd că faceți bine, s-ar putea foarte bine să se alăture și dumneavoastră.
Când vei trece prin întreaga listă a clanului tău, cu ce te va lăsa? Veți fi, bineînțeles, nevoiți să mergeți la acei oameni care urmează, în conformitate cu apropierea sau afinitatea față de dvs. Și dacă da asta?
Puteți adopta întotdeauna o poziție mai prietenoasă și puteți discuta cu acel vecin cu care nu ați vorbit niciodată. Ai putea întâlni oameni noi în autobuz și în tren. Dar amintiți-vă, trebuie să le plăceți mai întâi ca oameni. Nu te apropia și te uiți la ele ca la băncile cu porci. Oamenii vor ști dacă sunt priviți ca "lucruri". Întotdeauna le privești foarte mult și să le cunoști. Construiți încrederea lor. Adevărul este că prieteniile pe care le-ați construit vor fi adevărata recompensă, iar vânzările vor fi doar o farfurie.
Întotdeauna solicitați trimiteri din contactele dvs. Aceasta este o altă modalitate sigură de a vă spori perspectivele.
2. CredețiDacă dvs. nu credeți în produsul dvs., este posibil să nu îl puteți vinde altora. Amintiți-vă, nimic nu promovează un produs mai bun decât un client mulțumit. Permiteți altora să vă văd că utilizați produsul. Spuneți lucruri strălucitoare despre asta. Și, mai presus de toate, permiteți-vă să spuneți adevărul. Dacă clientul dvs. află că nu sunteți cinstit, ați putea să vă distrugeți relația de afaceri.
Când alegeți o afacere de rețea, luați în considerare produsul lor. Vedeți dacă puteți să credeți în ea și să vă ocupați în mod eficient de ea.
3. Recrutați oamenii potrivițiNu recrutați pe nimeni. Asigurați-vă că persoanele pe care le recrutați împărtășesc o pasiune neîngrădită și o etică neobosită a muncii cu dumneavoastră. Dacă nu aveți șanse, aceștia vor renunța la afacerea de rețea și nu veți putea să vă construiți downline.
4. Nu forțați problemaCând încercați să închideți o vânzare, nu forțați problema. Dacă faceți acest lucru, oamenii vor avea suspiciune cu privire la motivul pentru care faceți acest lucru. Vindem elementele contrafăcute? Sunteți interesat numai de profitul dvs. și nu de satisfacția clientului? Țineți întotdeauna în minte acest lucru: clientul este întotdeauna primul. Te rog, iar profiturile și profiturile din aceste relații vor urma.
5. Priviți parteaAtunci când îi recrutați pe alții, nu puteți spune: "Veți deveni bogat în marketingul de rețea", și arătați pălmiți tot timpul. Mi-ar spune: "Am crezut că te-ai îmbogățit de acest lucru, de ce arăți că nu ai făcut-o." Oamenii vor dori să vadă un semn vizibil de succes. Tu ești singurul lor punct de referință. Dacă nu sunteți convingător ca agent de rețea de succes,
6. Stai acoloPerseverența este o virtute. Dacă ar crește banii pe copaci, tot ar trebui să așteptați să crească. Amintiți-vă de vechea zicală: încercați și încercați, până când veți reuși. Amintiți-vă că obiectivul dvs. nu este doar de a obține bani, ci de a construi o afacere care generează venituri bune.
7. EvoluțiNu fiți mulțumit gândindu-vă că tehnicile dvs. de recrutare vor fi pentru totdeauna eficiente. Deși există principii de bază care ar trebui urmate, puteți îmbunătăți pentru totdeauna tehnicile dvs. Societatea de astăzi evoluează în mod constant. Dacă doriți să ajungeți la ele, trebuie să evoluați și în strategiile dvs. de marketing.
Încercați "Em"Încercați aceste sfaturi. Ele sunt sigur de a vă oferi mai multă încredere în strategia dvs. de marketing de rețea!

Postări populare