7 motive pentru care trebuie să utilizați World Wide Web pentru a vă influența afacerea dvs. locală



Din ce în ce mai mulți clienți potențiali nu își lasă "degetele să facă mersul". Pentru a găsi ceea ce au nevoie, ei folosescDegetele lor să faceți clic pe Google, Yahoo! Sau MSN.
Dacă nu aveți un site web - le pierdeți înainte de a avea chiar o schimbare pentru a le spune despre produsul sau serviciul dvs. Gândiți-vă la un site Web ca pe mai multe anunțuri de Pagină Pagină cu pagini întregi care obțin 100 de ori mai multe rezultate pentru afacerea dvs. locală.
Acoperă fiecare categorie de afaceri și regiune geografică pentru o fracțiune din costul unui singur anunț de Pagini Aurii.
Un site web care funcționează reprezintă modalitatea cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor și timpului de a:
1. Construiți clienți loiali pe toată durata vieții2. Creșteți baza dvs. de clienți3. Construiți încredere cu potențialii clienți4. Obțineți saltul asupra competitorilor5. Dezvoltați și rămâneți "Top of Mind"6. Extindeți-vă - Atrageți clienții locali (și globali!) Noi7. Diversificarea: deschideți noi fluxuri de venituri.
Dar de unde începeți?Ei bine, trebuie să vă înregistrați un nume de domeniu, să găzduiți noul site, să construiți paginile site-ului, să trimiteți site-ul dvs. directoarelor șiEi îl promovează. Veți avea nevoie de alte persoane pentru a vă conecta la site-ul dvs. și doriți să trimiteți e-mailurile clienților.
Poate că cel mai important dintre toate ar trebui să știți cât de mulți oameni vizitează site-ul dvs. și cât de mulți dintre aceștia cumpărăde la tine.
Ar putea părea la fel de mult la prima vedere și poate fi, dar nu dacă alegeți o companie care vă oferă toate uneltele, într-un singur loc, cu un proces simplu, integrat, pas cu pas pentru a vă sprijini fiecare pas modul în care. Site-ul construiește-l! (SBI!) Este singurul produs din lume care combină construcția de situri,Site-ul de găzduire și site-ul de marketing și care vă face ușor pentru a construi o afacere profesionistă, populară și profitabilă. Nu aveți nevoie de nici o experiență tehnică (html, ftp, etc.), acestea se ocupă de toate acestea pentru dvs.
Site-uri construite folosind SBI! Obțineți în mod constant un trafic mare, după cum arată un sondaj recent Alexa.com.- 62% din SBI! Site-urile se încadrează în top 3% cele mai populare site-uri de pe Internet- 53% se încadrează în cele mai populare 2%- 35% se încadrează în categoria celor mai populare 1%.
Dacă puteți să utilizați e-mailuri și să navigați pe Web, puteți crea un site profesional care să genereze trafic și care să producă vânzări.Agent imobiliar, proprietar de landscaper, proprietar de restaurant, practician de sănătate, artist, distribuitor de sistem de alarmă, proprietar de tip boutique ... oricine vă aflați și ceea ce faceți ... Site Build It! (SBI!) Este soluția accesibilă, cu toate forțele într-o singură locație, pe care trebuie să o construiți și să o găzduițiSite-ul Web care lucrează.
Nu există timp mai bun decât acum pentru a vă aduce afacerea pe World Wide Web ... înainte de a face concurența.

Postări populare